Vi glæder os til at se jer den 6. oktober 2020
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Information til efterskoler

Herunder finder I relevante praktiske oplysninger til Energifestival 2021.

 

Velkomst

Velkommen er meget vigtig, da der her vil komme meget relevant information til både elever og lærere. Det er også herfra, at eleverne bliver sendt ud på workshops. Der vil blive skiltet til alle workshops.

Parkering

Der vil være parkeringsmuligheder for busser på grusparkeringspladsen lige over for Blue Water Dokken.

Påklædning, omklædning og bad

Det anbefales, at klæde sig på efter den enkelte workshop. Nogle workshops foregår f.eks. udenfor og ved nogle aktiviteter er f.eks. sportstøj en fordel. Se den enkelte workshop for anbefaling og brug desuden sund fornuft. Der vil være rig mulighed for omklædning og bad i Blue Water Dokken hele dagen.

Hvad skal skolerne selv sørge for?

Det forventes, at skolerne selv holder opsyn og har et passende antal tilsynspersoner med. Nogle workshops kræver specielle medbragte ting, f.eks. computer, blyant eller cykelhjelm. Det er skolernes ansvar, at disse ting medbringes. Hold derfor øje med workshop-beskrivelserne. Det er også op til jer at sørge for, at eleverne dukker op til de rigtige workshops på de rigtige tidspunkter og de rigtige steder. Instruktørerne starter undervisningen, selvom alle ikke er mødt op. I vil få adgang til et oversigtskort over placeringerne af de forskellige workshops.

Opbevaring af ejendele

Det vil i hallen være muligt at have sine ting liggende på tilskuerrækkerne i Blue Water Dokken. Det kan fungere som base under hele festivalen. Der vil også være mulighed for at få adgang til et aflåst rum, hvor værdigenstande kan opbevares. Her er kun tale om værdigenstande, som absolut ikke kan bæres i løbet af dagen, da rummet ikke er særlig stort. Henvendelse skal ske til Sanne fra Sport & Event Park Esbjerg.

Workshops

Hold øje med workshop-beskrivelserne, da flere af dem kræver, at der medbringes noget særligt. Der vil efter morgensamling og efter frokost være skilte, som efterskoleeleverne skal følge til deres workshop.

Lærer lounge

Vi opretter en lounge for lærere, hvor det er muligt at få kaffe/te og frugt og lidt lille hvil. Placeringen er i Blue Water Dokken. Den er lidt gemt, men vil blive præciseret til velkomsten.

Frokost

I skal selv medbringe frokost som spises i Blue Water Dokken eller på området udenfor

Mad og drikke

I skal selv medbringe frokost. Cafeen i Blue Water Dokken er dog åben hele dagen, hvor der kan købes både mad og drikke.

Afslutning i Blue Water Dokken

Dagen afsluttes med et fællesarrangement i Blue Water Dokken. Det vil forblive en overraskelse for eleverne hvad dette bliver. 

Curling3